Yhdistä Visma Severa suosikkituotteisiisi

Luo saumaton ohjelmistokokonaisuus Severan ympärille. Tarjoamme valmiit yhteydet markkinoiden suosituimpiin ohjelmistoihin.

Selaa kategorioita
Etusivu
Tutki ja tutustu
Kategoriat

Integraatiot – kaikki

4Straction

4Straction koostaa Severasta tärkeimmät avainmittarit strategisen tilannekuvan tueksi.

Lue lisää

Dear Lucy

Dear Lucy kokoaa yhteen liiketoiminnan avaintiedot eri järjestelmistä.

Lue lisää

BI Book

BI Book on käyttäjäystävällinen analytiikka- ja raportointityökalu, joka automatisoi Severa-raportoinnin ja tuo syvyyttä dataan.

Lue lisää

Fuusor

Siirrä tietoja Severasta Fuusor BI -järjestelmään, jossa dataa voidaan visualisoida, analysoida ja tarvittaessa yhdistää muuhun dataan.

Lue lisää

Finanzilla

Finazilla on tehokas ja mukautuva ratkaisu budjetointiin, raportointiin sekä jatkuvaan liiketoiminnan suunnitteluun. Finazillan avulla talouden ja toiminnan ohjelmistojen tuottama raportointi sekä Finazillan budjetit ja ennusteet on helppo jalostaa havainnollisiksi raporteiksi.

Lue lisää

DB Pro Services Power BI -ratkaisu

by DB Pro Services

DB Pro Servicesin tarjoama Power BI-ratkaisu on raportointityökalu Severan datan automaattiseen integrointiin ja visualisointiin.

Lue lisää

Finadeck

Integraation ansiosta viet tiedot Severasta Finadeckin dashboardeille ja kaavatyökaluihin ja koosta kattavia raportteja useista eri lähteistä.

Lue lisää

Evitec

Severa-Evitec integraation avulla löydät kaikki tiedot yhdeltä raportilta ja johdat henkilöstöäsi ajantasaisella ja oikea-aikaisella tiedolla.

Lue lisää