Severa + Evitec

Johda ajantasaisella ja oikea-aikaisella tiedolla

Evitec on pohjoismainen finanssialan ohjelmistoratkaisujen kehittäjä, konsultointipalveluiden tarjoaja ja alan rohkea uudistaja. Meillä teknologiaosaaminen yhdistyy ymmärrykseen asiakkaan liiketoiminnasta ja siihen liittyvästä datasta.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön räälöidyt raportit sekä asiantuntevaa, asiakaskeskeistä konsultointia. Severa lähdejärjestelmänä on yksi useista meille tutuista tietojärjestelmistä; meiltä löytyy valmisratkaisuita käyttöön mm. asiakkuuksien hallinnan, tiimien johtamisen sekä talouden hallinnan tueksi. Panostamme ratkaisuissamme käytettävyyteen, ylläpidettävyyteen sekä visuaaliseen yksinkertaisuuteen.

Power BI-ratkaisu

Evitecin tarjoama sisäisen raportoinnin ratkaisu on rakennettu Power BI:n päälle. Löydät kaikki tiedot yhdeltä raportilta, ja takaat henkilöstöllesi pääsyn ajantasaiseen ja oikea-aikaiseen tietoon.

Voit valita liiketoimintaasi parhaiten sopivat mittarit, joita ovat esimerkiksi:

·        Laskutusaste (billing rate)

·        Laskutettavat tunnit / laskuttamattomat tunnit (billable /non billable)

·        Poissaolot (Absence)

·        Laskutus € (billing amount)

·        Kannattavuus (profitability)

·        Toteuma vs. ennuste

·        Sisäinen työ (internal work)

·        Asiakastyö (Customer work)

·        Itsensä kehittäminen (Personal development)

·        Joutoaika (Idle)

Toteutus tehdään asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan. Voit olla meihin yhteydessä [email protected], ja katsotaan sinulle soveltuvin ratkaisu yhdessä.

Integraatio

Evitec on pohjoismainen finanssialan ohjelmistoratkaisujen kehittäjä, konsultointipalveluiden tarjoaja ja alan rohkea uudistaja. Meillä teknologiaosaaminen yhdistyy ymmärrykseen asiakkaan liiketoiminnasta ja siihen liittyvästä integraatioista.

Integraatiokonsultointi

Evitec tarjoaa integraatiokonsultointia aina ohjelmistokehittäjistä IT-arkkitehteihin. Kartoitamme tarpeet ja mahdollisuudet yhdessä liiketoiminnan ja teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Integraatioprojektit

Toteutamme integraatioprojektit aina määrittelystä, tekemisen ja testaamisen kautta tuotantoonvientiin ja siitä ylläpitoon asti. Tukenanne ovat projektipäälliköt, testaajat ja integraatioasiantuntijat. Evitec on Severan BI-kumppani, joten voimme tarjota integraatioden lisäksi tukea alusta lähtien tiedolla johtamisen tarpeissanne. Olemme tottuneita toimimaan monitoimittajaympäristöissä.

Voit olla meihin yhteydessä [email protected], ja katsotaan yhdessä teille soveltuvin ratkaisu.

Evitec

Severa-Evitec integraation avulla löydät kaikki tiedot yhdeltä raportilta ja johdat henkilöstöäsi ajantasaisella ja oikea-aikaisella tiedolla.
Lisätietoa:

Ota meihin yhteyttä: [email protected]

Tutustu Eviteciin