Severa + BI Book

Automatisoi Severa-raportointi ja tuo syvyyttä dataan integraation avulla

BI Book on käyttäjäystävällinen analytiikka- ja raportointityökalu, joka automatisoi Severa-raportoinnin ja tuo syvyyttä dataan. BI Book hyödyntää Microsoftin suosittua analytiikkatyökalua Power BI:tä. BI Book hakee raportoitavan datan automaattisesti Severasta ja esittää sen dynaamisten ja visuaalisesti selkeiden dashboardien avulla. Sen avulla voit räätälöidä, muokata ja parantaa kaikkia raportteja organisaatiossasi helposti muutamalla klikkauksella.

BI Book on markkinoiden helpoin tapa integroida Severa Power BI:hin tai muihin analytiikkatyökaluihin kuten Qlik, Tableau ja Google Data Studio. BI Book yhdistää kaikkien järjestelmiesi raportoinnin yhteen portaaliin tehden raporttien laatimisesta ja jakamisesta mahdollisimman helppoa. BI Bookin pystyy integroimaan yli 50 järjestelmään ja yhdistelemään eri järjestelmien dataa yhtenäisiksi raporteiksi. BI Book helpottaa raporttien jakamista ja hallinnointia erilaisten käyttäjäoikeuksien avulla ja tuo samalla raportoinnin lähemmäksi koko organisaation arkea.

Ymmärrä liiketoimintaasi paremmin porautumalla syvemmälle lukuihin

BI Bookin raportit mahdollistavat helpon porautumisen raportoitavien talouslukujen taakse tarjoten syvyyttä dataan. Näkymiä on helppo suodattaa esimerkiksi päivämäärien, asiakkaiden tai tuotteiden mukaan. Samalta raportilta voi näin tarkastella sekä koottuja että yksityiskohtaisia lukuja. BI Bookin käyttöönotto on helppoa ja kustannustehokasta – valitse vain haluamasi liitäntä, paina nappia, luo, editoi ja jaa kaikki Power BI -raporttisi hetkessä.

Perusraportin sisältö

BI Bookilla tehty Severa-raportti sisältää projektitason seurannan, työntekijätason seurannan ja kokonaistilanteen seurannan. Näitä kolmea eri tasoa voi seurata per tehdyt työtunnit, laskutettavat tunnit, käyttöaste ja keskihinta.

Projektitasolla pystyt seuraamaan esimerkiksi, kuinka paljon on tehty työtunteja, kuinka paljon on laskutettavaa, kuka on tehnyt ja mikä on kokonaiskate.

Työntekijätasolla pystyt seuraamaan, kuinka paljon tietty henkilö on tehnyt työtunteja, kuinka paljon on laskutettavaa, poissaoloja ja kehitystunteja. Pystyt myös seuraamaan tiimi- tai esimieskohtaisesti eri projekteja ja työntekijöiden määrää. Näille voidaan asettaa tavoitteita kuten esimerkiksi tietty käyttöaste tai laskutusmäärä.

Lisätietoa integraatiosta löydät BI Bookin nettisivuilta.

Siirtyvät tiedot

Integraatiot
Severaan
Severasta
Asiakkaat
Ei mahdollinen
Automaattinen
Yhteyshenkilöt
Ei mahdollinen
Automaattinen
Projektit
Ei mahdollinen
Automaattinen
Ostolaskut
Ei mahdollinen
Automaattinen
Myyntilaskut
Ei mahdollinen
Automaattinen
Matkalaskut
Ei mahdollinen
Automaattinen
Aktiviteetit
Ei mahdollinen
Automaattinen
Severan käyttäjät
Ei mahdollinen
Automaattinen
Tuntikirjaukset
Ei mahdollinen
Automaattinen

Yhteyshenkilöt

Jonathan Teir, Co-Founder
[email protected]

BI Book

BI Book on käyttäjäystävällinen analytiikka- ja raportointityökalu, joka automatisoi Severa-raportoinnin ja tuo syvyyttä dataan.
Lisätietoa:

Lisätietoa integraatiosta löydät BI Bookin nettisivuilta.

Lue lisää integraatiosta