Severa + Zapier

Luo saumaton workflow Zapierin avulla

Zapierin ansiosta voit integroida Severan helposti satoihin sovelluksiin. Paranna workflowta ja automatisoi työpäivääsi rakentamalla saumaton tiedonkulku Severan ja muiden käytössäsi olevien sovellusten välille vain muutamalla klikkauksella.

Tutustu Zapier-integraatioihin

Tehosta asiantuntijatyötä yhdistämällä suosikkisovelluksesi Severaan

Severa

Severalla ohjaat asiantuntijayrityksen liiketoimintaa luotettavan tiedon avulla ja tarjoat kattavat työkalut asiantuntijoiden työpäivän tehostamiseen. Severan ansiosta projektit etenevät sujuvasti myynnistä laskutukseen yhdessä järjestelmässä ja teet asiantuntijoiden arjesta mielekkäämpää poistamalla turhaa manuaalista työtä järjestelmän avulla.

Severa + Zapier

Paranna asiantuntijatyön wotkflowta ja yhdistä suosikkisovelluksesi saumattomasti yhteen Severan kanssa. Zapierin avulla integroit Severan satoihin muihin sovelluksiin helposti muutamalla klikkauksella. Yhdistä Severaan esimerkiksi Gmail, Microsoft Teams, monday.com, Mailchimp ja Trello ja tehosta automaattista tiedonkulkua entisestään.

Näin yhdistät sovelluksia Severaan Zapierin avulla

Zapierin ansiosta sinun ei tarvitse investoida aikaa ja rahaa ohjelmistojen välisten yhteyksien koodaamiseen, vaan voit rakentaaa integraatioita itse muutamalla klikkauksella. Zapierin avulla voit yhdistää yli 4 000 sovellusta toisiinsa – ja liittää haluamasi sovellukset saumattomasti yhteen Severan kanssa.

1. Yhdistä kaksi ohjelmistoa Zapiksi

Zapierin kautta rakennettua ohjelmistojen välistä yhteyttä kutsutaan Zapiksi. Luot Zapin helposti määrittämällä, mikä tapahtuma sovelluksessa trigger ja mikä toisessa sovelluksessa on action.

2. Määritä sovelluksen triggeri

Triggeri tarkoittaa tapahtumaa, joka käynnistää automatisoidun prosessin sovellusten välillä. Triggeri voi esimerkiksi olla seuraava tapahtuma: projektin status Severassa muuttuu.

3. Määritä triggerille action

Action on tapahtuma, joka toteutuu triggerin jälkeen – eli mitä tapahtuu automaattisesti, kun triggerin ehdot täyttyvät. Esimerkiksi kun projektin status muuttuu Slack-kanavalle syntyy automaattisesti siitä ilmoitus.

Parempi workflow Severan monipuolisen REST-rajapinnan ansiosta

Zapier-integraatiot hyödyntävät Severan REST-rajapintaa, joka tulee aktivoida Severan käyttöliittymästä ennen ensimmäisen Zapier-integraation tekemistä. Mikäli olet pääkäyttäjä, voit aktivoida REST-rajapinnan itse. Tämän jälkeen voi rakentaa ensimmäisen Zapier-integraatiosi: Luo Zapieriin käyttäjätunnukset ja yhdistä suosikkisovelluksesi Severaan.

Katso ohjeet rajapinnan aktivointiin

visma severa

Tutustu mahdollisiin Zapier-integraatioihin

Näytä kaikki

Zapierin avulla voit yhdistää yli 4 000 sovellusta toisiinsa ja liittää haluamasi sovellukset Severaan. Selaa esimerkkejä integraatioista, joita voit toteuttaa Severan ja muiden sovellusten välillä. Lisää mahdollisia integraatioita löydät Zapierin verkkosivuilta.

Google Sheets

Vie esimerkiksi projektit, asiakkaat sekä aktiviteetit Severasta Google Sheetsiin tai luo uusia projekteja Severaan suoraan Sheetsista.

Lue lisää

Microsoft Teams

Rakenna integraatio, jonka avulla viestit oikeille sidosryhmille tärkeistä tapahtumista.

Lue lisää

Slack

Automatisoi tiedottamisen flowta ja tiedonsiirtoa. Lähetä esim. Slack-kanavalle ilmoitus, kun myyntidiili saadaan maaliin.

Lue lisää

HubSpot (Zapier)

Aseta haluamasi projekti-, asiakas- ja kontaktitiedot päivittymään automaattisesti. Tehosta markkinoinnin automaatiota ja myyntiputken hallintaa.

Lue lisää

monday.com

Luo Severan ja monday.comin välille integraatio, jonka avulla projekti-, asiakas ja laskutustiedot pysyvät aina ajan tasalla.

Lue lisää

Visma eAccounting

Yhdistä eAccounting Severaan ja varmistat saumattoman yhteyden projektinhallinnan ja taloushallinnon välillä.

Lue lisää

ArcSite

Yhdistä ArcSite Severaan ja helpota projektikokonaisuuden hallintaa.

Lue lisää

Asana

Hallinnoi projekteja ja dokumentointia tehokkaammin luomalla Severan ja Asanan välille integraatio.

Lue lisää

Trello

Luo automaattinen tiedonsiirto Severan ja Trellon välille. Pidä projektit, asiakastiedot ja todo-listat ajan tasalla.

Lue lisää

Email by Zapier

Hyödynnä sähköposteja monipuolisesti Severan projektinhallinnan ja myynnin tukena.

Lue lisää

Mailchimp

Tehosta markkinoinnin automaatiota Mailchimp-integraation avulla.

Lue lisää

LIME Go

Hyödynnä Lime Go:n asiakas- ja myynninhallinta saumattomasti Severan kanssa.

Lue lisää

Pipedrive

Hyödynnä Pipedriven CRM tehokkaasti yhdessä Severan kanssa.

Lue lisää

Paths by Zapier

Paths by Zapierin avulla voit linkittää Severassa tehtyjä toimintoja haluamiisi sovelluksiin.

Lue lisää

Filter by Zapier

Filter by Zapier auttaa sääntöjen rakentamisessa Zapier-integraatioihin.

Lue lisää

Azure DevOps

Yhdistä Severa ja Azure DevOps ja määritä, mitä Severassa tapahtuu, kun ohjelmistoprojektin vaiheet etenevät.

Lue lisää

Gmail

Integraation avulla voit lähettää tietoja aktiviteeteista Severan ja Gmailin välillä automaattisesti – koodia ei tarvita.

Lue lisää