Ohjelmistot Integraatiokumppanit Netum Integrations

Severa + Netum Integrations

Kokenut kumppani integraatioiden toteutukseen ja ylläpitoon

Netum Integrations Oy on suomalainen järjestelmäintegraatioihin erikoistunut asiantuntijatalo, jonka vahvuus on monipuolinen ja vahva osaaminen erilaisten integraatiovälineiden hyödyntämisestä järjestelmäintegraatioissa.

Asiakkainamme on yli 60 suurta ja keskisuurta yritystä, joiden integraatioratkaisut ovat liiketoiminnan kannalta keskeisessä roolissa.

Asiantuntijoidemme kokemus eri toimialoista sekä toimintaa ja talouden ohjausta tukevista järjestelmistä mahdollistaa tehokkaan projektin ohjauksen ja laadukkaat integraatioratkaisut.

Severa-integraatiopalvelu

Tarjoamme Severa-integraatiopalvelua, johon kuuluvat käyttöönotto ja tarvittaessa jatkuva palvelu. Palvelumme sisältää teknologiaratkaisun, ylläpidon, sekä asiakkaan yhteyshenkilön perehdyttämisen perusasioihin.

Integraatiopalvelumme tarjoaa monipuolisia palveluita jokaiseen Severa-käyttötarkoitukseen sopivina ratkaisuina. Integraatiopalvelumme tukee kaikkia Severan integraatiorajapintoja. Sanomavälityspalvelu on toimialariippumaton.

Käyttöönotto

Integraatiopalvelun käyttöönoton yhteydessä Asiakkaalle luodaan oma ns. Private Cloud -ympäristö. Ympäristö mahdollistaa Asiakkaan tietojen välityksen tämän omassa ympäristössään niin, että halutessaan Asiakas voi myös itse seurata aineiston välitystä nykyaikaisten monitorointi- ja raportointinäkymien avulla.

Integraatiopalvelun käyttöönotto sisältää seuraavat toimenpiteet ja vaiheet:

 • Private Cloud -ympäristön perustaminen
 • Integraatiojärjestelmän asennus ja konfigurointi
 • Integraatioiden toteutus
 • Pilotointi
 • Tuotantokäyttö ja tehostettu seuranta
 • Palvelutuotannon ja asiakastuen käynnistäminen
 • Monitoroinnin perehdytyskoulutus (valinnainen)

Integraatioratkaisumme on asiakastarpeen mukainen ympäristö, joka palvelee asiakkaan tarpeita sisäisten ja ulkoisten integraatioiden toteutuksessa sekä jatkuvana palveluna.

Käyttöönotto ei edellytä asiakkaan teknistä tietämystä integraatiojärjestelmistä; tiedot asiakkaan tietojärjestelmistä sekä tarpeista kuitenkin tarvitaan.

Ratkaisu on kustannustehokas ja kiinteiden kustannusten myötä helppo budjetoida (ei datamäärien perusteella tapahtuvaa hinnoittelua).

Yksinkertainen ylläpito

Palvelu sisältää jatkuvan tukipalvelun. Palvelun tuottavat integraatioasiantuntijat, jotka huolehtivat asiakkaan integraatioratkaisun ylläpidosta palvellen suoraan asiakkaan kanssa.

Valitse Netum Integrations

 • Huolehdimme integraatioista asiakkaan puolesta
 • Varmistamme teknologian ja palvelun toimivuuden sekä jatkuvuuden
 • Palvelumme on asiakkaalle helppo, vaivaton ja kuitenkin asiakastarpeiden mukaan joustava ratkaisu
 • Takaamme tehokkaan valvonnan
 • Palveluillamme on selkeä hinnoittelu (ei datamääriin perustuvia maksuja)

Netum Integrations

Netum Integrations Oy on järjestelmäintegraatioihin erikoistunut asiantuntijatalo, jolla on vahvaa osaamista erilaisten integraatiovälineiden hyödyntämisestä järjestelmäintegraatioissa.
Kategoriat:
Integraatiokumppanit
Lisätietoa:

Lisätietoa ratkaisusta löydät Netum:in nettisivuilta.

Ota yhteyttä