Severa + Joiqu

Yhdistä Joiqun kollaboraatiotyökalu Severan projektinhallintaan

Joiqu on digitaalinen työtila projektien ja tiimien käyttöön. Integraatio yhdistää kollaboraatiotyökalun Visma Severan projektinhallintaan ja tuo projektiviestinnän työkalut Severan käyttäjille.

Vapauta jopa 30% työajastasi vaikkapa kahvitaukojen viettoon! Joiqu on digitaalinen työtila, joka vähentää sähköposteihin ja ylimääräiseen hallinnointiin kuluvaa aikaa, tehostaa viestintää sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja sitoutumista.

Ketterästi toimiva ja helppokäyttöinen Joiqu keskittää projektiviestinnän, tiedostot ja henkilöt yhteen sijaintiin, jossa ne ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta niin sisäisen tiimin kuin muidenkin organisaatioiden kesken, esimerkiksi asiakkaidesi kanssa. Joiqun voi integroida vaivattomasti osaksi Visma Severa projektinhallintaa, jolloin Severan asiakastiedot sekä projektit siirtyvät näppärästi suoraan Joiquun.

Tuomalla tiimin, asiakkaasi ja sidosryhmäsi osaksi läpinäkyvämpää työskentelyä parannat asiakaspalvelukokemusta ja projektien sujuvampaa viestintää. Projektien ajantasainen tieto on koostettuna yhdessä paikassa, helposti kaikkien projektiin osallistuvien saatavilla. Keskitetty projektinhallinta parantaa tuottavuutta – poista viestinnän ja projektinhallinnan pullonkaulat Joiqun avulla! 

Joiqu täydentää erinomaisesti Severaa, sillä se on täysin tietoturvallinen ja GDPR:n vaatimukset täyttävä järjestelmä. Tiedostot ja tiedot ovat turvallisesti tallessa pilvessä, Suomessa sijaitsevilla palvelimilla. 

Asiakasviestintään Joiqu on ylivertaisen näppärä valinta, sillä se ei vaadi asiakkaasi osalta ylimääräisiä lisenssejä tai ohjelmistoasennuksia. Saat helposti luotua tunnukset niin monelle asiakkaallesi tai muulle sidosryhmäsi edustajalle, kuin projektisi tarvitsevat. Maksat vain oman organisaatiosi käyttäjistä edullisen kk-hinnan. 

Tutustu Joiquun YouTubessa >

Joiqu

Yhdistä Joiqun kollaboraatiotyökalu Severan projektinhallintaan ja mahdollista kattavat projektiviestinnän työkalut Severan käyttäjille. Tutustu Joiquun