Ohjelmistot Työajanseuranta Efecte

Severa + Efecte

Siirrä tuntikirjaukset ja projektitiedot vaivattomasti Efecten ja Severan välillä

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelun- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoja sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluja.

Severan ja Efecten välille toteutetun integraation ansiosta tuntikirjaukset voidaan siirtää vaivattomasti Severaan. Severasta taas voidaan viedä projektitiedot Efecteen.

Efecte auttaa palveluorganisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään. Efecten ohjelmistot tehostavat ja yksinkertaistavat organisaation käytössä olevien palveluiden, tietojärjestelmien sekä infrastruktuurin hallinnointia.

Efecten eurooppalaiset asiakkaat käyttävät pilvipalveluitamme toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksissa. Ratkaisuita käytetään muun muassa IT-palvelunhallintaan ja tiketöintiin sekä työtekijäkokemuksen, liiketoiminnan työnkulkujen ja asiakaspalvelun parantamiseen.

Efecte on eurooppalainen vaihtoehto alan globaaleille toimijoille. Pääkonttori sijaitsee Suomessa ja alueelliset toimipisteet Saksassa ja Ruotsissa. Efecte on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Efecte

Integraation avulla siirrät tuntikirjaukset ja projektitiedot vaivattomasti Efecten ja Severan. Tutustu Efecteen